Fjärdlångs Vandrarhem

Fjärdlångs Vandrarhem

Välkommen till Fjärdlångs Vandrarhem!

Thielska villan

Thielska villan ligger uppe på ett berg en bit in på ön Fjärdlång. Villan har tre stycken 6-bäddsrum och två stycken 4-bäddsrum, totalt 26 bäddar. Det finns ett stort kök med två spisar och två diskhoar, kyl och frys. I allrummet finns förutom matbord en öppen spis. Bakom villan finns nybyggda utedass samt ett dusch-hus.

Vill ni boka hela villan eller bädd i delat rum gör ni det via telefon eller mail. Hela villan bokas endast under lågsäsong eller i samband med bokning av alla Fågelstugorna.

Fågelstugorna

Fågelstugorna består av Tärnan, Måsen, Örnen och Svanen och finns strax utanför villan. De har rum för fyra personer i varje och kök till dessa finns inne i stora huset. I örnen är det även tillåtet att medhava djur. De som bor här använder kök och allrum i Thielska villan. Stuga Örnen är tillåten för husdjur.

Långstugan

Långstugan ligger på den östra sidan av Fjärdlång med utsikt mot vattnet. Det är drygt 1 km från Waxholmsbryggan. Stugan har åtta stycken 2-bäddsrum, alla med egen ingång. I rummen finns en våningssäng, bord och två stolar, spis med två plattor och ugn, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp, Vatten/diskrum finns på gaveln av huset (utomhus). Utedass finns i närheten. Dusch-hus finns vid Thielska villan, ca 600 m bort. Rum 7 och 8 är tillåtna för husdjur.

Familjestugan

Familjestugan finner du lite längre in i skogen. Här finns det 2 rum med två bäddar i varje och lämpar sig bra för de som vill ha det lite avskiljt. Under blåsiga dagar läar det ofta bra samtidigt som solen ligger på. I båda rummen finns ett kök och kylskåp för medtagande av egen mat, diska göra man strax utanför huset i diskrummet.

Husdjur är tillåtna i Familjestugan.

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information