Liljeholmen Herrgård

Vandrarhem Rimfors, Östergötland

Kontaktinformation

Adress

Liljeholmsvägen, 590 43 RIMFORSA

GPS

58.13708, 15.69926

Telefon


Välkommen till Liljeholmen Herrgård!

Bo i vacker Herrgårdsmiljö på vandrarhem vid sjön Åsundens strand – strategiskt beläget mitt emellan Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby & Kolmården, 37 km söder om Linköping i Östergötland. Liljeholmen Herrgård är en del av Sveriges vandrarhem i förening – SVIF.

Bo i Liljeholmen Herrgård
I Herrgården är charmen stor! Här finns enkelrum och dubbelrum. Flera av rummen har härlig utsikt över sjön Åsunden. Bor du här har du också tillgång till Herrgårdens salonger. I denna byggnad finns fritt trådlöst internet. Här finns endast en liten kokvrå och dusch och toalett delas med andra boende.

Bo i Poppelgården eller Allégården
I Poppelgården och Allégården är rummen stora. Här får du gott om utrymme och en god standard. Varje rum har egen toalett och dusch. Köket är fullt utrustat och allrummet är stort, ljust och trevligt. Här finns tillgång till trådlöst internet.

Bo i Evagården
Evagården är Liljeholmens äldsta gästhem och är bara öppet sommartid, då det används som elevhem på vintern. Här är rummen enkla men trevliga. Varje rum har egen dusch och toalett. Dessa rum renoverades 2015-2016. I samma byggnad finns ett trevligt allrum med TV. Du har även tillgång till ett fullt utrustat kök.

Karta

NY SÖKNING