Resö Hamnmagasin vandrarhem 

Vandrarhem Resö, Västra Götaland

Kontaktinformation

Adress

Hamnholmen 1, 457 97 RESÖ

GPS

58.8, 11.166667

Telefon


Välkommen till Resö Hamnmagasin vandrarhem!

På undervåningen i Resö Hamnmagasin har vi vårt fina vandrarhem med unikt läge längst ut i Resö hamn. Här kan man njuta av den fria utsikten mot naturreservatet Lind-Kalvö-Trossö och Bissenrännan som är havets E6:a om sommaren.

På nedervåningen av Hamnmagasinet som erbjuder en unik lokal för bröllop, fest och konferens har vi 4 dubbelrum varav ett är med våningssäng och övriga rum med flyttbara enkelsängar. Ett rum är väl tilltaget för rullstol, rullator eller barnsäng. Vi tillhandahåller en barnsäng med extra tjock madrass, sängkläder och linnen till en mindre kostnad.

Vårt kök är fullt utrustat för 8 personer med kyl, frys, mikro och diskmaskin. Sällskapsrummet är stort och luftigt med en 55 tums TV och gratis Wifi i lokalerna. Det finns också ett handikappanpassat badrum med dusch och toalett, vid full uthyrning har vi möjlighet att förse med fler dusch- och toalettmöjligheter i intilliggande lokal.

Vi har en lanthandel på ön endast 200 m från Hamnholmen där du kan handla färskvaror, beställa hem det du önskar eller handla snabbmat om så önskas. Vi är stolta över vår levande fiskeflotta där du med fördel beställer färska räkor, kräftor och makrill mm.

Lokalen ligger endast 15 meter från badplats med hoppbrygga och badtrappa.
Vårt fina vandrarhem är perfekt för det enskilda boendet, familjer, mindre grupper eller konferenser.

Vänligen notera att vi dessvärre inte hyr ut under perioden mitten juni-mitten augusti då det är abbonnerat.

Fakta

  • Vandrarhem
  • 8 bäddar
  • Pentry
  • Nära hav och badplats
  • Resö, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING