Snickaren Vandrarhem

Grästorp, Västra Götaland

Kontaktinformation

Adress

Storgatan 23, 467 40 Grästorp

GPS

58.337548824067, 12.683582512526

Telefon


Välkommen till Snickaren Vandrarhem!

Snickaren har mycket släkthistoria och tillhör de äldsta husen i Grästorp. Det finns en fin ingång med underbart gamla originaltapeter och köksinredningen är historisk men nymålat. I samtliga rum har vi tagit fram de ursprungliga trägolven och målat spännvävstaken.

Lägenhet
Vi hyr ut en lägenhet och där ingår två sovrum (fyra sängar-inköpta hösten 19), kök, allrum, dusch (ny) och wc (ny). Vi kan även sätta in två extrasängar för barn. Inga djur är tillåtna.

Vindsvåningen
Nu har vi renoverat vindsvåningen på Snickaren Vandrarhem. Den är lite mer i modern stil, men där vi ändå bevarat trägolven, spänntaken och en del av träväggarna. Du hyr en 2:a med ett sovrum, allrum, kök, dusch/wc och egen ingång. Köket och dusch/wc är helt nytt. Du delar på den gemensamma trädgården och tvättstugan i källaren. Vi kan ställa in 2 extrasängar.

Trädgård
Du kan njuta av den stora trädgården med fruktträd och bärbuskar som du kan plocka fritt av. Du kan även slå dig ner i våra utemöbler och använda grillen. Du kan spela kubb, fotboll, kasta pil mm. Du kan låna en cykel för att ta dig runt i Grästorps natur.

Kök
I köket finns bla microvågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, elvisp, blender samt en kyl och frys. Tillgång till barnstol. Köket är renoverat i 50-tals stil. Vi bjuder på kaffe och the.

Allrum
Här kan du koppla av med X-box 360, brädspel och wifi. Det finns även storbild för dataanslutning (hdmi). Du kan även studera tidningsurklippen från 1946 som låg under de gamla plastmattorna som togs bort för att få fram trägolven från 1929. Här finns även gammal takarmatur och kornischer.

Tvättstuga
Att använda vår tvättmaskin och torktumlare är gratis. Du får även låna strykjärn och strykbräda.

Karta

NY SÖKNING