STF Vandrarhem Haväng

Vandrarhem Kivik, Skåne

Kontaktinformation

Adress

Ravlundafältet Skepparpsgården 1, 277 37 KIVIK

GPS

55.72381539669, 14.191214531318

Telefon


Välkommen till STF Vandrarhem Haväng!

”Bo i lantlig idyll. Vandrarhemmet i Haväng är en vacker korsvirkesgård med anor från tidigt 1800-tal. Den gamla skånegården med vasstak har en alldeles speciell karaktär, inbäddad i lummig grönska och stockrosor inte långt från den milslånga vita stranden. ”Där Hav och Äng ur blotta namnet dofta” skaldade Anders Österling om Haväng.

Alla rummen finns i den välbevarade skånegården och du kan bo på det gamla Undantaget eller kanske i den lilla Pigkammaren. Rummen har 2-6 bäddar och handfat på rummen. Det finns två toaletter i gården. Fler toaletter och duschar finns i separat byggnad i direkt anslutning. De större rummen har våningssängar och i flera av rummen finns en 1.20 m bred säng.

OBS! Du bokar hela rummet oavsett antal personer, dvs inte enbart bäddar.

Du lagar mat i vårt fullt utrustade gästkök med 15 sittplatser. I både matsalen och Salen finns det plats för 25 personer. Soliga dagar flyttar vi ut i den lummiga trädgården där mysiga grillplatser och många sittgrupper lockar till både frukostkaffe och grillmiddag utomhus. Även på innergården finns många sittplatser. Sommartid kan du slå dig ned med glass, kaffe och hembakade kakor från vår kaffeservering. Frukost serveras alla dagar, efter beställning.”

Karta

NY SÖKNING