Villa Eira Vandrarhem 

Vandrarhem Hjo, Västra Götaland

Kontaktinformation

Adress

Stadsparken, 544 33 Hjo

GPS

58.305909, 14.29516

Telefon


Välkommen till Villa Eira Vandrarhem!

Vakna i en historisk miljö, inbäddad i den lummiga stadsparken som gränsar mot sjön Vätter.

Vandrarhemmet är inhyst i Villa Eira, ett trähus som är en del av Hjos badkurortshistoria från sekelskiftet.

Byggnaden är belägen i den anrika och lummiga stadsparken från 1876 och det mesta i staden har du på gångavstånd. Den närmaste restaurangen, Eirapaviljongen, ligger bara runt husknuten. Strosa runt bland pittoreska och väl bevarade kvarter med trähus och kullerstensgator och njut av restauranger, frestande glasskaféer och en charmig småbåtshamn där du köper såväl färsk som rökt fisk.

Hos oss hittar du ett boende i personligt inredda rum som speglar historiska profiler från staden, som tex Estrid Ericsson, en av grundarna till Svenskt tenn. Vi erbjuder 2- och 4-bäddsrum samt ett 6-bäddsrum för den större familjen eller sällskapet. Alla rummen har handfat men toaletter och duschar är gemensamma. De allra flesta rummen har en egen balkong med utsikt över sjön Vättern.

I huset hittar du ett generöst och väl utrustat självhushållskök och ett gemytligt sällskapsrum med spel och böcker för den som söker lugnet och gemenskapen i huset. På den gemensamma terrassen finns cafémöbler och här kan du se flera av aktiviteterna i parken såsom tennis, bangolf och barn i lekplatsen.

Fakta

  • Vandrarhem
  • Självhushåll
  • Gemensam Terras
  • Hjo, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING